Over Ons

Jeroen Coppelmans en Nils Pouderoyen vormen samen met Rob van Wissen het team achter JC Quality Search. Drie generaties! Professioneel en integer zijn wij constant bezig met het in kaart brengen van kandidaten passend op de vacatures van onze opdrachtgevers. Zo selecteren en kwalificeren wij professionals & managers om uiteindelijk mens en organisatie met elkaar verbinden. 

Doortastend met gevoel voor kwaliteit biedt JC Quality Search op een proactieve, persoonlijke en professionele wijze executive search, career management en interim-oplossingen. Deze resultaat gedreven en no-nonsense aanpak staat voor commitment en toewijding. Al meer dan twintig jaar kennis en ervaring. Aanvankelijk in de wereld van IT maar in de loop der jaren is onze expertise uitgebreid naar meerdere branches waar wij een stevig en actief netwerk hebben opgebouwd.

Contact

Op zoek naar de juiste kandidaat, of benieuwd wat JC QualitySearch voor jou kan betekenen? Vul het onderstaande contactformulier in en laat ons weten hoe we je van dienst kunnen zijn en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.