Langdurige partnerships door een no-nonsense aanpak

Opdrachtgevers

Tevreden klanten en kandidaten vormen de basis van onze organisatie. In de loop der jaren hebben wij veel vakkennis en ervaring opgedaan en zijn wij inmiddels gespecialiseerd in de sectoren ICT, Handel en Industrie. Posities als Sales Manager, Account Manager, Senior ERP-Consultant, Business Unit Manager, Operations Manager en Marketing Manager zijn slechts enkele voorbeelden van de opdrachten die wij succesvol hebben ingevuld.

Onze diensten zijn echter niet branche-afhankelijk. Ook voor dienstverleners en eindklanten in andere sectoren hebben wij inmiddels laten zien waar wij voor staan door professional en opdrachtgever met elkaar te verbinden. Deze opdrachten brachten ons in aanraking met veel potentiele kandidaten uit andere marktsegmenten en hebben bijgedragen aan een verbreding en verdieping van onze kennis.

En zo doen wij dat!

Onze aanpak is doortastend, professioneel en van hoge kwaliteit. Wij verdiepen ons eerst in de branche en organisatie. Wat zijn de specifieke kenmerken van de opdrachtgever? Wat is de bedrijfscultuur, wat zijn de normen en waarden? Waarom kiest een kandidaat om juist in die bepaalde branche werkzaam te zijn? De antwoorden op die vragen helpen ons bij de zoektocht naar de juiste kandidaat en geven ons inzicht tijdens het eerste kennismakingsgesprek of de kandidaat daadwerkelijk gaat passen in de functie en cultuur van de opdrachtgever.

Dat is de kwaliteit die wij bieden naast het proces van zoeken, vinden en kwalificeren van die ene kandidaat. Dat beheersen wij als geen ander want dat doen we tenslotte al jaren met veel succes. We kennen onze kandidaten persoonlijk en weten wat iemands drijfveren zijn. Dat is Quality Search.

Wij gaan graag nieuwe partnerships aan. Dus, kom maar op met die vacature!

Logo-delaware-2
images
logo-VanHaren-2
Logo Consafe_Logistics
Vespo_logo
Luminis-logo
Logo Cadran Consultancy