Career Management

Wist jij wat jij later wilde worden? Want als je dat wist dan was carrièreplanning een stuk eenvoudiger.

"Ik kwam er op jonge leeftijd al achter dat bij alles wat je doet mensen het verschil maken. Met dat gegeven ontdekte ik dat ik mijn passie om mens en organisatie te verbinden succesvol kon combineren met mijn pragmatische en proactieve werkwijze waarmee ik JCQS tot een succes heb gebracht. Inmiddels ben ik al meer dan 20 jaar voor veel managers en professionals het klankbord en help hen hun persoonlijke groei en doelstellingen te realiseren."

Quick Scan

Met een Quick Scan van JC Quality Search, toegespitst op jouw persoonlijke situatie, komen jouw kwaliteiten en aandachtspunten in relatie tot de actuele arbeidsmarkt aan het licht. Op informele maar ook confronterende wijze verrijken wij je met nieuwe inzichten. Samen met de mogelijkheid om dit te ondersteunen met een assessment is het een reality-check die jou wakker schudt en jou laat inzien op welke trede van de carrièreladder jij staat.

Spiegel

Verkeerde keuzes kunnen leiden tot een carrière-pad waar je diep van binnen niet gelukkig van wordt, met kans op stress en burn-out als gevolg. Als je je persoonlijke drijfveren kent en volgt dan wordt het een stuk eenvoudiger om keuzes te maken, competenties te ontwikkelen of nieuwe uitdagingen aan te gaan. Want het zijn die drijfveren die direct invloed hebben op je motivatie, voorkeur, houding, en de dingen die je belangrijk vindt. Wij laten je twee uur lang in een spiegel kijken die niet liegt. Zo kom je erachter waar precies de kracht in jouw kwaliteiten ligt en hoe jij die het beste kunt aanwenden. Zo ondersteunen wij je bij het managen van jouw carrière.

Klik hier om een Quick Scan aan te vragen.

Executive Search

Interim Management