Executive Search

Mensen maken het verschil. Telkens weer. Elke organisatie wil de beste professionals binnen zijn gelederen hebben. De toppers zijn vaak moeilijk te vinden omdat ze veelal niet gevonden willen worden. Zij zijn bezig met hun vak, bezig met waar ze goed in zijn. Zeker als zij het goed naar hun zin hebben.

JC Quality Search weet als geen ander in deze hectische arbeidsmarkt de juiste professionals te vinden. We hebben meer dan twintig jaar ervaring in verschillende branches en al heel wat gesprekken achter de rug met kandidaten in diverse functies. Dat is het fundament van ons netwerk dat wij de afgelopen twintig jaar zorgvuldig hebben opgebouwd.

Uw organisatie voorop

Om een goede match te maken gaan wij in gesprek met de opdrachtgever om het juiste beeld te kunnen vormen van organisatie, cultuur en positie. Met een profielbeschrijving die niet alleen een weergave is van de werkzaamheden maar ook ingaat op vaardigheden, kennis en andere eigenschappen gaan we aan het werk. Professioneel en integer benaderen wij potentiele kandidaten. We duiken diep in ons netwerk, maar met onze searchexpertise gaan wij ook daarbuiten op zoek om de juiste gekwalificeerde kandidaten boven water te halen.

Gevoel voor kwaliteit

Tijdens het eerste gesprek met de kandidaat gaan we verder dan de vraag of iemand voldoet aan de gewenste competenties en wat de kandidaat voor het bedrijf kan betekenen en wat zijn ambities zijn. Wij willen weten wat de reden is waarom een kandidaat elke dag het bed uit komt om met plezier en energie aan het werk te gaan. Pas dan stellen wij de kandidaat voor aan de opdrachtgever.

Dat is Quality Search!

Career Management

Interim Management