Interim Management

Soms kan het inzetten van een interim-manager een oplossing zijn. Bijvoorbeeld voor een bepaalde periode tot er een vaste werknemer voor een positie is gevonden of omdat er behoefte is aan tijdelijke specifieke kennis. Ook als verandering in de organisatie gaat plaatsvinden kan het inzetten van een interim-manager een goede oplossing zijn.

Ons netwerk

JC Quality Search heeft regelmatig contact met interim-managers en we weten dan ook direct of er een manager beschikbaar is met de kennis en ervaring waar onze klanten naar op zoek zijn. Het spreekt voor zich dat onze ervaring in Executive Search, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat ook hier de basis is voor onze dienstverlening.

Zo vinden wij het belangrijk dat de interimmanagers die wij inzetten in staat zijn om de organisatorische en procesmatige zaken waarvoor zij worden ingezet dermate te regelen en te verbeteren dat deze aan het einde van de periode netjes kunnen worden overgedragen. Hierdoor gaat kennis niet onnodig verloren en blijven de werkzaamheden geborgd in de organisatie.

Executive Search

Career Management